Outplacement

Right Management heeft meer dan 3,5 miljoen mensen geholpen bij de overgang naar nieuwe baan of andere mogelijkheden om hun loopbaan te vervolgen. Dankzij deze transformaties zijn organisaties in staat de productiviteit te behouden en hun risico's te verminderen.

CONTACT

Met onze end-to-end transitieplanning en -implementatie helpen wij organisaties het evenwicht te vinden tussen het behouden van de bedrijfscontinuïteit en de behoefte van individuele medewerkers om een volgende carrièrestap te maken.

Wat we doen

Onze outplacementprogramma's zijn op maat gemaakt voor medewerkers op alle niveaus van de organisatie. We bieden flexibele, individuele programma's en werken daarnaast voor groepen op locatie.

 • RightChoice - individuele outplacementprogramma's

  Onze outplacementprogramma's stellen vertrekkende medewerkers in staat om sneller de volgende stap te zetten. Zo blijven ze een ambassadeur van je organisatie.


  LEES MEER

 • Executive outplacementprogramma's

  Voor executives in je organisatie hebben wij een speciaal programma. Dit bestaat uit coaching, netwerken, het delen van marktinzichten en leiderschapsontwikkeling. Met als doel het identificeren van key enablers en capaciteiten om persoonlijke- en carrièredoelen te bereiken.


  LEES MEER

 • RightCareer outplacementprogramma's

  In overeenstemming met de Belgische wetgeving heeft Right Management 8 verschillende RightCareer programma's ontwikkeld. Deze beantwoorden aan de outplacementbehoeften van medewerkers op alle functieniveaus in organisaties.

 • Maatwerkoplossingen outplacement

  Onze maatwerkprogramma's komen tegemoet aan de uitdagingen en behoeften van specifieke groepen. Inclusief diegenen die met pensioen gaan of na een loopbaanonderbreking weer aan het werk willen.

Outplacement

Lees hoe onze maatwerkoplossingen organisaties hebben geholpen om succesvolle outplacementprogramma's te realiseren.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen het prestatievermogen van organisaties te verbeteren door hun workforce aan te passen aan de noden van vandaag en morgen.

LOOPBAANONTWIKKELING

Loopbaanontwikkeling moet een duurzaam en dynamisch fundament zijn voor organisaties. Het verbetert de wendbaarheid van de medewerkers en verbetert het employer brand door het leveren van loopbaanontwikkeling en leermogelijkheden - topics die werknemers belangrijk vinden.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA'S

Leiders bepalen de cultuur van de organisatie en hebben invloed op alle facetten van het bedrijfsproces. Van het behoud van medewerkers tot en met de productiviteit. In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het belangrijker dan ooit om op basis van inzicht leiders te identificeren en te ontwikkelen.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talentoptimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talentplanning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Met de toename van workfoce-data hebben organisaties een partner nodig die helpt bij het interpreteren van inzichten. Zo kom kom je sneller tot strategische, toekomstgerichte beslissingen. Door het inzetten van assessments en onze diepgaande analytische mogelijkheden bieden wij talentinzichten voor het optimaliseren van je workforce.