Loopbaanontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat talent ook in de toekomst beschikt over de juiste vaardigheden, moeten organisaties hun cultuur, medewerkers, werkwijzen en technologie helpen evolueren. Zo komen ze tot een wendbare workforce.

Contact

Loopbaanontwikkeling is een duurzaam en dynamisch fundament voor elke organisatie. Het bieden van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden verbetert de wendbaarheid van de werknemers en versterkt de employer brand.

Wat we doen

Met organisatieadvies, online leerplatformen en ontwikkelprogramma's helpen wij medewerkers om te groeien. Onze diensten op het gebied van loopbaanontwikkeling zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij het uitvoeren van huidige en toekomstige bedrijfsstrategieën.

 • Organisatieadvies

  Onze aanpak geeft inzicht in de veranderende rollen van een organisatie en de daarbij horende talentevolutie die hierop wordt afgestemd. Onze expertise op het gebied van organisatieverandering zorgt ervoor dat nieuwe workforce-strategieën worden toegepast.


  LEES MEER
 • RightMap - Digital Career Insight

  RightMap, ons digitale loopbaanplatform, stelt individuen in staat hun vaardigheden te verbeteren, ervaring op te doen en de volgende stap in hun loopbaan te ontdekken. Dankzij krachtige algoritmen kunnen we medewerkers matchen met interne vacatures, mentoren, opleidingen en toekomstige functies. Leiders kunnen werknemers coachen op basis van een analyse van hun vaardigheidshiaten. Daarbij kijken we welke vaardigheden individuen nu hebben en welke ze in de toekomst nodig hebben. Tot slot geven krachtige workforce-analyses informatie over de toekomstige personeelsbehoefte.


  LEES MEER

 • Ontwikkelprogramma's

  Onze ontwikkelprogramma's zorgen voor loopbaanreflectie en versterking van de vaardigheden van medewerkers. Zo kunnen alle medewerkers hun potentieel en talenten optimaal benutten. Binnen het ontwikkelprogramma voor managers bieden we speciale programma's aan, zoals leiderschapsprogramma's voor vrouwen. Gebaseerd op onze kennis en inzichten en volledig toegespitst op de cultuur van de organisatie.


  LEES MEER

Workforce Career Management Resources

Hoe we jouw organisatie helpen bij het creëren van een cultuur waarin mobiliteit en ontwikkeling voorop staan.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen het prestatievermogen van organisaties te verbeteren door hun workforce aan te passen aan de noden van vandaag en morgen.

OUTPLACEMENT

Onze outplacementprogramma's zorgen voor de juiste balans tussen de behoefte van de individuele medewerker en de bedrijfscontinuïteit, waarbij sprake is van minimale verstoring, van planning tot implementatie.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA'S

Leiders bepalen de cultuur van de organisatie en hebben invloed op alle facetten van het bedrijfsproces. Van het behoud van medewerkers tot en met de productiviteit. In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het belangrijker dan ooit om op basis van inzicht leiders te identificeren en te ontwikkelen.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talentoptimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talentplanning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Met de toename van workfoce-data hebben organisaties een partner nodig die helpt bij het interpreteren van inzichten. Zo kom kom je sneller tot strategische, toekomstgerichte beslissingen. Door het inzetten van assessments en onze diepgaande analytische mogelijkheden bieden wij talentinzichten voor het optimaliseren van je workforce.