RightCoach™ On-Demand Coaching

Met meer dan 35 jaar ervaring, dragen we bij aan talentontwikkeling via onze online, on-demand coachingsprogramma's. Bovendien bieden we via coaching kennis en inzicht in alle belangrijke HR-thema's.

Contact

Introductie van RightCoach™ On-Demand Coaching

Met RightCoach™ nemen medewerkers hun ontwikkeling in eigen hand. Ze boeken sessies door gebruik te maken van hun toegewezen coachingskrediet. De coachee kiest de tijd, het onderwerp en de coach. RightCoach™ brengt onze expertise naar leiders op alle niveaus in je organisatie: online, wanneer je maar wilt.

Onze Coaches

Met meer dan 1.000 coaches in de wereld selecteren de deelnemers de coach die past bij hun behoeften - of dat nu gebaseerd is op kennis van de sector, expertise op het gebied van personal branding of ervaring als executive coach.

  • Wereldwijd geaccrediteerd

    Alle coaches van RightCoach™ zijn gekwalificeerd en hebben een streng referentieproces doorlopen dat specifiek gericht is op Right Management. Ze kunnen bogen op minimaal 5 jaar coachingervaring en hebben management- of leiderschapsfuncties vervuld. Daarnaast geldt continue professionele ontwikkeling als een vereiste.

  • Flexibele dienstverlening

    Coachees kunnen steeds dezelfde coach inzetten of telkens een nieuwe coach kiezen, afhankelijk van hun ontwikkelingsbehoeften.

  • Hoogwaardige dienstverlening

    Met Touchpoint-enquêtes en Net Promotor Scoring (NPS) meten we de feedback van de deelnemers en zorgen we ervoor dat onze coaches consistente en hoogwaardige diensten leveren.

RightCoach™ On-Demand Coaching

Lees hoe je organisatie gebruik kan maken van coaching om veranderingen te stimuleren en vast te houden.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws