Leiderschap Assessments

Niets is zo belangrijk als het selecteren van de juiste leiders. Toch is 87% van de organisaties er niet van overtuigd dat ze de juiste toekomstige leiders in beeld hebben om bedrijfskritische functies te vervullen.

Contact

Onze assessmentaanpak biedt meetbare resultaten

Of je nu talent aanneemt, bestaande high potentials in kaart brengt of individuele medewerkers uitkiest voor de volgende stap: de aanpak van onze assessments biedt de mogelijkheid om de beste leiders te identificeren voor nu en in de toekomst.


Met onze gevalideerde en betrouwbare assessments kun je de kans op succes van potentiële leiders voorspellen. De uitkomsten kun je ook gebruiken bij het ontwikkelen van het zelfbewustzijn en het coachen van leiders.

Selectie Assessments

Onze holistische, data-driven aanpak als het gaat om ontwikkeling helpt getalenteerde leiders om te slagen. Deze assessments kun je zelfstandig inzetten of in combinatie met coaching en ontwikkeling. We helpen je de beste (externe of interne) kandidaat te kiezen voor de functie en creëren persoonlijk inzicht in het zelfbeeld, de vaardigheden, capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden.

Ontwikkel Assessments

Door het inzetten van onze assessments ondersteunen we jou in je meest kritische strategische workforce-beslissingen. Of je nu nieuwe collega's werft, high potentials in kaart brengt of medewerkers ontwikkelt. Wij helpen je het beste uit je ontwikkelbudget te halen: je hebt de zekerheid dat je investeert in de meest relevante vaardigheden en capaciteiten. Onze gevalideerde en zorgvuldig samengestelde assessments bieden jou objectieve workforce-data.

Assessments voor het verhogen van de sales-effectiviteit

Sales-organisaties hebben vandaag de dag uniek talent nodig om tot onderscheidende resultaten te komen. Onze holistische assessmentmethode biedt een aanpak op maat om talent te identificeren waarmee je je business en omzet kunt verhogen. Onze psychologen bieden data-driven adviezen om betere beslissingen te nemen als het gaat om sales-talent en ROI.

Bronnen Leiderschap Assessment

Lees hoe leiderschaps-assessment ervoor zorgt dat je het juiste talent selecteert en ontwikkelt om succesvol te zijn.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws