Leiderschapsprogramma's

De bestaande methoden voor het identificeren en ontwikkelen van leiders werken niet. In 40% van de bedrijven zijn leiders niet voorbereid op de bedrijfsuitdagingen waarmee ze de komende drie tot vijf jaar te maken krijgen.

Contact

Leiders bepalen de richting en cultuur van de organisatie. Dat betekent dat ze invloed hebben op alle aspecten van de bedrijfsprestaties. In een snel veranderende wereld is een inzichtvolle aanpak bij het identificeren en ontwikkelen van leiders daarom belangrijker dan ooit.

Wat we doen

Wij helpen organisaties richting te geven aan leiderschap op alle niveaus. Ons eigen efficiënte P3 Leiderschapsmodel (People, Purpose, Performance) identificeert high potential leiders met state-of-the-art-assessments. En onze krachtige oplossingen voor leiderschapsontwikkeling omvatten unieke, op technologie gebaseerde, ervaringen en on-demand coaching.

 • Leiderschap Assessment

  Niets is zo belangrijk als het selecteren van de juiste leiders. Toch is 87% van de organisaties er niet van overtuigd dat ze de juiste toekomstige leiders in beeld hebben om bedrijfskritische functies te vervullen.


  LEES MEER

 • Leiderschapsontwikkeling

  Wij helpen bedrijven om high potentials met leiderschapskwaliteiten in kaart te brengen en op te leiden tot impactvolle leiders. Onze oplossingen versnellen de ontwikkeling van leiders, zodat ze effectief kunnen leiden in onzekere en dynamische markten.


  LEES MEER

 • Leiderschapscoaching

  Van onboarding tot de ontwikkeling van vaardigheden: coaching helpt leiders bij het opbouwen van zelfbewustzijn en het ontwikkelen van gedrag dat aansluit bij de strategie, cultuur, waarden, structuur en processen van de organisatie. Deze toekomstige leiders zijn de drijvende kracht achter de bedrijfsresultaten.


  LEES MEER

 • RightCoach™ On-Demand Coaching

  Gecertificeerde coaches, meteen beschikbaar als je ze nodig hebt: zo kunnen medewerkers, managers en leidinggevenden de cruciale competenties ontwikkelen om sneller transformaties door te voeren.


  LEES MEER

 • Teamefficiëntie

  Organisaties investeren te weinig in de collectieve effeciviteit van hun teams. Onze coaches helpen teams bij het doorvoeren van organisatieveranderingen en bij het versterken van de teamspirit. Met als resultaat: meer vertrouwen, transparantie, een betere communicatie en meer effectiviteit.


  LEES MEER

Leiderschapsontwikkeling

Hoe we je organisatie helpen om tot leiders te komen die klaar zijn voor digitalisering.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen het prestatievermogen van organisaties te verbeteren door hun workforce aan te passen aan de noden van vandaag en morgen.

OUTPLACEMENT

Onze outplacementprogramma's zorgen voor de juiste balans tussen de behoefte van de individuele medewerker en de bedrijfscontinuïteit, waarbij sprake is van minimale verstoring, van planning tot implementatie.

LOOPBAANONTWIKKELING

Loopbaanontwikkeling moet een duurzaam en dynamisch fundament zijn voor organisaties. Het verbetert de wendbaarheid van de medewerkers en verbetert het employer brand door het leveren van loopbaanontwikkeling en leermogelijkheden - topics die werknemers belangrijk vinden.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talentoptimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talentplanning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Met de toename van workfoce-data hebben organisaties een partner nodig die helpt bij het interpreteren van inzichten. Zo kom kom je sneller tot strategische, toekomstgerichte beslissingen. Door het inzetten van assessments en onze diepgaande analytische mogelijkheden bieden wij talentinzichten voor het optimaliseren van je workforce.