Over ons

We helpen organisaties hun prestaties te verbeteren door hen in staat te stellen hun workforce aan te passen, nu en in de toekomst.

Contact

Bereid je medewerkers vandaag voor op morgen

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties om hun talent te verbinden, te ontwikkelen en te behouden. Dagelijks helpen we 40.000 mensen aan werk; jaarlijks houden we meer dan 12 miljoen loopbaangesprekken. Meer dan 3,5 miljoen mensen hebben we begeleid naar een nieuwe baan.

Waar staan we voor?

 

Bij Right Management komen opdrachtgevers op de eerste plaats. We maken gebruik van data-driven inzichten. Hierdoor kunnen we mensgerichte oplossingen aanbrengen, afgestemd op de specifieke behoeften van je organisatie. Samen stemmen we de talentstrategie af op de bedrijfsdoelstellingen.

  • Mensen

    Mensen zijn het fundament van elke organisatie. Medewerkers die vaardigheden ontwikkelen, nieuwe loopbaanstappen zetten en hun carrièrewensen vervuld zien worden, dragen bij aan de bloei van het bedrijf.

  • Innovatie

    Net zo goed als we organisaties helpen, streven we er zelf ook voortdurend naar om te innoveren en onszelf te ontwikkelen. Om modulaire, innovatieve oplossingen te bieden, werken wij samen met de meest vooruitstrevende technologieleveranciers op het vlak van talentontwikkeling.

Talent Solutions combineert ons toonaangevende, wereldwijde aanbod van merken en diensten: RPO, TAPFIN-MSP en Right Management. Hiermee helpen we organisaties bij het oplossen van complexe workforce-vraagstukken. Met de data-driven manier waarop wij dat doen onderscheiden wij ons in de markt. Talent Solutions maakt gebruik van eigen diepgaande expertise in de branche en ons inzicht in wat talent wil. Zo komen we tot hoogwaardige end-to-end oplossingen. Van het aantrekken en werven van talent, tot het opleiden en ontwikkelen ervan en het behouden van talent. We bieden altijd passende, schaalbare oplossingen, waarbij we de meest vooruitstrevende technologie en workforce-kennis uit meerdere landen inzetten.

 

Right Management is onze global expert op het gebied van talentmanagement voor outplacement, loopbaanontwikkeling en leiderschapsprogramma's.